2012-11-04 08:11:55• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Csodálatos nap vár rád!

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ma minden közelről érint. Minden megjegyzés befolyásolhatja a hangulatodat. Fordítva is így van: az örömet és boldogságot is mélyebben érzed a mai napon. Ez a természetben még jobban megmutatkozik. Tehát: miért nem mész ki az őszi természetbe?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Rák jegyében álló Hold nagyszerű hangulatot áraszt. Micsoda szép nap! Igazi ajándék! Egészséges mértékű változatosságról is gondoskodva van, valamint az izgalmas pillanatok sem hiányoznak. A délelőtt mindenesetre nyugodtabb lesz, mit a délután és az este. Tervezz ennek megfelelően!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Ma tulajdonképpen ugyanúgy megy minden tovább, mint tegnap volt. A Nap és a Hold közrefognak, és egy kellemes napon vezetnek át. Ha szép az idő, tehetsz egy szép őszi sétát; ha nem, kellemesen elhelyezkedsz otthon, és pihensz.

Napi horoszkóp - rák

Rák


Ma már reggel jó érzéssel ébredsz. A Nap és a Hold rád sugárzik, közrefognak téged. Csodálatos nap vár rád. A többiekkel való együttlét során felismered az összetartozás értékét a családdal, a rokonsággal. Nem vagy egyedül! Védve vagy. Köszönd meg a Napnak és a Holdnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22


A vasárnap nagyszerű lesz. A Hold és a Nap barátságos trigon fényszögben találkozva besugározzák az egész napot, és meghívnak, hogy mindazt tedd meg, ami számodra értékessé teszi az életet. Ez lehet egy szép séta, vagy elővehetsz egy könyvet vagy folyóiratot, és lapozgathatsz benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A mai nap is a Rák jegyében járó Hold alatt fut le. Nem tudom elképzelni, hogy bármiben is hiányod lenne. Ez olyan nap lesz, ami vidámmá és könnyeddé tesz téged. A legszebb az, hogy teljesen mindegy, egyedül vagy kedvesed, illetve barátaid társaságában töltöd az időt, mindenképpen prímán fogod érezni magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma is a Rák jegyéből nevet rád. Ismét egy olyan nap vár rád, melyen a kötelesség és a felelősség első helyen állnak. Este a Hold és a Nap teljes egyetértésben állnak. Nagyon kellemesen fogod befejezni ezt a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A vasárnap teljesen nyugodt és kellemes lesz. A Nap és a Hold olyan nappal ajándékoznak meg, amelyen ismét egyszer megállapíthatod, milyen csodálatos is az élet. Gyerekek és állatok társaságában ma különösen jól érezheted magad. Engedd a benned élő gyermeket is játszani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Az ég ma arra szólít, hogy lelkeddel foglalkozzál. Ma egy belső fény tölt el, egy erő, ami csak a tiéd, a Nyilasé. Ezt a fényt senki és semmi sem veheti el tőled. Este nyugodt, lazító órákat tölthetsz el. Gyújts meg egy gyertyát is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon is bensőséges együttlétre vágysz. A gonosz, hangos világot kizárod a mai napra, helyette intim érzéseket élsz át kedveseddel. Ha egyedül lennél, úgy is megszépítheted magadnak ezt a napot: egyél finomat, menj el sétálni, öltözz ki szépen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai napon is az érzelmes Hold hatását érzed. Törődsz partnereddel, de barátaidat, szomszédadat, ismerőseidet sem hagyod figyelmen kívül. Kicsit úgy tűnik neked, mintha egyetlen nagy család lennétek. Este a Nap és a Hold összhangban vannak:ideális időpont egy kis meditációhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai nap is nagyon laza lesz, amennyiben megszokott környezetedben töltöd. Ezzel ellentétben stresszes és hektikussá válhat, ha pont ma utazol el. Tedd magad kényelembe! Nyugalomra van szükséged.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: